+36 70 5148624 / info@orafashion.shopstart.hu

Szállítási feltételek

Szállítás


1. Rendelés menete: 

Az orafashion.hu-n megtalálható órákat megrendelheted regisztrálás nélkül a webshopon keresztül, Facebook webáruházon keresztül, e-mailben, SMS-ben vagy telefonon a következő telefonszámon:

0670 386 63 08 

Megrendeléskor a következőket kell megadnod SMS-ben vagy telefonon: 
1. A kiválasztott óra termékkódját, darabszámát, árát és ha van, a méretét.
2. Neved, szállítási címed (helységnév, utca, házszám, irányítószám). 
3. Ha a számlázási és a szállítási cím nem egyezik, mindkettőt. 
4. E-mail címed – erre a címre kapsz értesítést a rendelés állapotáról.

Ha bármilyen kérdésed, észrevételed van áruházunkkal kapcsolatosan, kérjük, jelezd az alábbi elérhetőségek egyikén:
 

0670 386 63 08

info@orafashion.shopstart.hu


2. Szállítási feltételek: 

Kérjük, minden esetben olyan szállítási címet (munkahely stb.) adj meg, ahol napközben kézbesíteni tudják a megrendelésed! A déli 12 óráig leadott megrendeléseket igyekszünk már másnap kiszállíttatni az általad megadott címre, utánvételes csomagban, az ország egész területén. Ha pénteken 12 óráig adod le a rendelést, akkor hétfőn, ha hétvégén adod le a rendelést, akkor legkorábban kedden érkezik a csomag. 

Az MPL futárszolgálatnak készpénzben, vagy bankkártyával kell kifizetni az árut.

 

Szállítás:

Raktáron lévő termékeknél 2-5 munkanap. A rendelhető termékeknél maximum 30 nap.

 

A csomaghoz nem mellékelünk számlát a megrendelt áruról, valamint a szállítási díjról, ugyanis a természettudatosság jegyében áttértünk e-számlázásra. A hivatalos számlát a rendelésnél megadott email címedre küldjük. Az új áfatörvény értelmében a részletes számla igényléséhez tüntesd fel a cég adószámát. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, értesítőt hagy a címen. Az értesítőben információt találsz az áru hollétéről. Kérjük, minden esetben hívd fel a megadott telefonszámot, és egyeztessétek a csomag átvételét! Ha nem jelentkezel 3 napon belül, visszaszállítják hozzánk a csomagot. 

 


3. Szállítási árak:

A házhozszállítási díj bruttó 1190 Ft-ba kerül az ország egész területére, amennyiben bankkártyával fizetsz a futárnak a csomag átvételekor, vagy ha a fizetésnél az előre utalási módot választod.

A házhozszállítási díj bruttó 1440 Ft-ba kerül az ország egész területére, amennyiben készpénzzel fizetsz a futárnak a csomag átvételekor, mivel a szállítási díjon felül az MPL ebben az esetben 250 Ft-ot számláz ki kezelési költségként. 

Csomagautomata vagy PostaPont átvétel esetén a szállítási díj bruttó 975 Ft.


4. Segítség a vásárláshoz:

Ha bizonytalan vagy, illetve kérdésed van, nyugodtan írj az info@orafashion.hu e-mail címre, vagy hívj minket a 06/70 386-6308-as telefonszámon, szóbeli tanácsadást, javaslatot, segítséget is szívesen adunk!

Reméljük, hogy az általad választott órákkal maximálisan elégedett leszel és törzsvásárlóink között üdvözölhetünk!

 

Az orafashion.hu csapata